Tavoitteemme on tarjota
asiakkaillemme ennen kaikkea
jotain erityistä ja ainutlaatuista

Rakennat sitten uutta tai remontoit vanhaa, on ensiarvoisen tärkeää että valitsemasi tuotteet ovat kestäviä ja kauniita ja ihailet niitä vielä vuosikymmenenkin jälkeen. Vankkumaton pyrkimyksemme on tarjota juuri tällaisia tuotteita. Ne ovat ainutlaatuisia ja kestäviä. Nyt ja Aina.

TINKIMÄTÖNTÄ LAATUA TYVESTÄ LATVAAN

Vaikkakin valmistamamme rustiikkiset puutuotteet sopivat erinomaisesti tilaan kuin tilaan, voi valinnan vaikeus silloin tällöin yllättää.

Suunnittelet sitten savusaunaa, viinikellaria tai vaikkapa laavua, autamme sinua toteuttamaan unelmasi ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä.

Olemme tottuneet myös erikoisempiin pyyntöihin ja ideoihin, joten kerro niistä rohkeasti ja toteutamme ne yhdessä.

Mitä teemme

Valmistamme ainutlaatuisia ja ympäristöystävällisiä puutuotteita modernilla otteella. Suunnittelemme ja kehitämme laitteemme sekä tuotteemme itse, joten tiedät saavasi jotain erityistä.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on luoda uusia ja uniikkeja puutuotteita joista voimme olla ylpeitä. Suhtaudumme työhömme intohimolla ja haluamme välittää sen tuotteissamme nyt ja tulevaisuudessa.

tulevaisuus

Toimin alan yrittäjänä jo kolmannessa sukupolvessa. Haluamme viedä tämän perinteisen alan uuteen suuntaan, ja toivon mukaan saatte nauttia innovatiivisista ja laadukkaista tuotteistamme pitkälle tulevaisuuteen.

OTA YHTEYTTÄ