,

Hirsipaneeli 28×195 (stout)

Pyöreäreunainen hirsipaneeli. Ainutlaatuisella polttokäsittelyllämme tietenkin. Hirsipaneeli sopii hyvin myös saunapaneeliksi. Hirsipaneeli on valmistettu kuusesta.

Paneelin menekki: n. 5,4m / m2

OTA YHTEYTTÄ
Käsittely: Stout
  • STS5-paneeli (rustica), sts-paneelin profiili.
  • Hirsipaneeli (stout), paneelin profiili.

Stout on tumma ja vahva mallisto, joka vangitsee katseen läheltä ja kaukaa. Ainutlaatuinen Stout-pintakäsittelymme korostaa puun syitä ja vahvistaa sen luonnollista hehkua.

Käsittelyohjeet

Ulkotiloissa tuotteitamme käytettäessä, pintakäsittelylle on useita vaihtoehtoja riippuen haluamastasi lopputuloksesta. Kysy lisää!

Katkontapalvelu

Halutessasi katkomme tuotteet valmiiksi ennen noutoa tai kuljetusta. Katkontapalvelun hinta määräytyy katkottavien kappaleiden määrän mukaan.

Käyttökohteet

Polttokäsittelyt tuotteemme sopivat käytettäväksi myös ulkotiloissa käsittelystä riippuen. Käyttökohteita ajatellen vain mielikuvitus on rajana ja ideoita löydät mm. galleriastamme.

Lisätiedot

Suosittelemme kiinnittämään paneelit ruuveilla ta nauloilla koolaukseen. Tuotteidemme suositeltu koolausväli on 600mm.

Mallipalat

Paneelin mallipalat on noudettavissa tai lähetettävissä.

Pituus

Tuotteidemme pituudet vaihtelevat varastotilanteemme mukaan, mutta pyrimme pitämään varastossamme eri mittoja, jotta sinulle jäisi vähemmän hukkaa. Lisätietoja varastotilanteestamme saatte ottamalla yhteyttä.

Toimitustiedot

Kuljetamme tilaamasi tuotteet lähialueille ja hieman kauemmaksikin. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme kuljettaa tuotteet kaikkialle Suomeen. Rahtihinnat määräytyvät etäisyyden mukaan.

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä ja tilaa mallipalat

Yhteydenottolomake