,

Hirsipaneeli 28×220 (Hiili)

Pyöreäreunainen hirsipaneeli. Ainutlaatuinen polttokäsittelymme takaa hirsipaneelille upean lopputuloksen. Hirsipaneeli soveltuu vahvuutensa vuoksi erinomaisesti ulkoverhouspaneeliksi. Hirsipaneelit ovat saatavilla myös puuvalmiina. Syvät ja leveät tappourat paneelin takana antavat joustoa asennettaessa. Paneeli on valmistettu kuusesta.

OTA YHTEYTTÄ
Käsittely: Hiili
  • STS5-paneeli (rustica), sts-paneelin profiili.
  • Hirsipaneeli (stout), paneelin profiili.

Hiili on tyylikäs ja voimakas mallisto. Täysin karrelle poltetun pinnan yksityiskohdat ovat vaikuttavat ja huomiota herättävät, mutta lopputulos on silti pehmeä.

Käsittelyohjeet

Ulkotiloissa tuotteitamme käytettäessä, pintakäsittelylle on useita vaihtoehtoja riippuen haluamastasi lopputuloksesta. Kysy lisää!

Katkontapalvelu

Halutessasi katkomme tuotteet valmiiksi ennen noutoa tai kuljetusta. Katkontapalvelun hinta määräytyy katkottavien kappaleiden määrän mukaan.

Käyttökohteet

Polttokäsittelyt tuotteemme sopivat käytettäväksi myös ulkotiloissa käsittelystä riippuen. Käyttökohteita ajatellen vain mielikuvitus on rajana ja ideoita löydät mm. galleriastamme.

Lisätiedot

Suosittelemme kiinnittämään paneelit ruuveilla ta nauloilla koolaukseen. Tuotteidemme suositeltu koolausväli on 600mm.

Mallipalat

Paneelin mallipalat on noudettavissa tai lähetettävissä.

Pituus

Tuotteidemme pituudet vaihtelevat varastotilanteemme mukaan, mutta pyrimme pitämään varastossamme eri mittoja, jotta sinulle jäisi vähemmän hukkaa. Lisätietoja varastotilanteestamme saatte ottamalla yhteyttä.

Toimitustiedot

Kuljetamme tilaamasi tuotteet lähialueille ja hieman kauemmaksikin. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme kuljettaa tuotteet kaikkialle Suomeen. Rahtihinnat määräytyvät etäisyyden mukaan.

Ota yhteyttä ja tilaa mallipalat

Yhteydenottolomake