Hirsipaneeli 28×220 (rustica)

Pyöreäreunainen hirsipaneeli sisälle. Ainutlaatuisella polttokäsittelyllämme tietenkin. Hirsipaneeli sopii hyvin myös saunapaneeliksi. Hirsipaneeli on valmistettu kuusesta.

Paneelin menekki: n. 4,8m / m2

Käsittely: Rustica
  • STS5-paneeli (rustica), sts-paneelin profiili.
  • Hirsipaneeli (stout), paneelin profiili.

Ensin oli Rustica. Se on lämmin, pehmeä ja ylellinen. Rustica-pintakäsittelymme tyylikäs viimeistely on kiehtova, vivahteikas ja tuo esiin puun luonnollisen hehkun.

9,15  (sis. alv. 24 %)

OTA YHTEYTTÄ
Mallipalat

Paneelin mallipalat on noudettavissa tai lähetettävissä.

Käsittelyohjeet

Suosittelemme käsittelemään hirsipaneelin parafiiniöljyllä, joka on ekologinen ja myrkytön mineraaliöljy. Parafiiniöljy suojaa puupinnan kosteudelta ja syventää kauniisti käsiteltävän pinnan sävyä. Puuta käsitellessä öljy imeytyy syvälle puun solukkoon ja antaa sille likaa ja vettä hylkivän pinnan. Näin ollen myös puhtaanapito helpottuu. Öljy levitetään käsiteltävälle pinnalle siveltimellä tai sienellä ja annetaan imeytyä. Lopuksi ylimääräinen öljy pyyhitään pois nukkaamattomalla kankaalla. Käsittely kannattaa toistaa, jos öljy imeytyy puuhun heti. Sauna- ja kosteissa tiloissa suosittelemme että käsittely toistetaan vuosittain käyttöiän pidentämiseksi ja puhtaanapidon helpottamiseksi. Kuivissa tiloissa tuotteet voi myös halutessaan käsitellä himmeällä tai puolihimmeällä uv-suoja-ainetta sisältävällä lakalla.

Käsittely

Rustica

Käyttökohteet

Polttokäsitellyt tuotteemme ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa ja katetuissa tiloissa. Paneelimme sopivat myös erinomaisesti saunaan ja kosteisiin tiloihin. Käyttökohteita ajatellen vain mielikuvitus on rajana ja ideoita löydät mm. galleriastamme.

Pituudet

Tuotteidemme pituudet vaihtelevat varastotilanteemme mukaan, mutta pyrimme pitämään varastossamme eri mittoja, jotta sinulle jäisi vähemmän hukkaa. Lisätietoja varastotilanteestamme saatte ottamalla yhteyttä.

Toimitustiedot

Kuljetamme tilaamasi tuotteet lähialueille ja hieman kauemmaksikin. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme kuljettaa tuotteet kaikkialle Suomeen. Rahtihinnat määräytyvät etäisyyden mukaan.

Lisätiedot

Suosittelemme kiinnittämään paneelit ruuveilla ta nauloilla koolaukseen. Tuotteidemme suositeltu koolausväli on 600mm. Kosteissa tiloissa suosittelemme käyttämään sinkittyjä nauloja.

Katkontapalvelu

Halutessasi katkomme tuotteet valmiiksi ennen noutoa tai kuljetusta. Katkontapalvelun hinta määräytyy katkottavien kappaleiden määrän mukaan.

Saatat myös pitää...

OTA YHTEYTTÄ