Valmislauteet Basic 500×2000 (rustica)

Valmislauteet Basic on valmistettu lankusta ja tehty kestämään. Valmislauteet saa myös mittojen mukaan tehtynä. Laudepakettiin sisältyy seinäkannakkeiden lisäksi myös saunan nousujakkara. Valmislauteet on valmistettu kuusesta.

OTA YHTEYTTÄ
Osasto: Avainsana tuotteelle
Käsittely: Rustica
  • Valmislauteet Basic 500x2000 (rustica), lauteet ja saunan nousujakkara.
  • Valmislauteet Basic 500x2000 (stout), lauteet ja saunan nousujakkara.

Ensin oli Rustica. Se on lämmin, pehmeä ja ylellinen. Rustica-pintakäsittelymme tyylikäs viimeistely on kiehtova, vivahteikas ja tuo esiin puun luonnollisen hehkun.

Käsittelyohjeet

Suosittelemme käsittelemään valmislauteet parafiiniöljyllä, joka on ekologinen ja myrkytön mineraaliöljy. Parafiiniöljy suojaa puupinnan kosteudelta ja syventää kauniisti käsiteltävän pinnan sävyä. Puuta käsitellessä öljy imeytyy syvälle puun solukkoon ja antaa sille likaa ja vettä hylkivän pinnan. Näin ollen myös puhtaanapito helpottuu. Öljy levitetään käsiteltävälle pinnalle siveltimellä tai sienellä ja annetaan imeytyä. Lopuksi ylimääräinen öljy pyyhitään pois nukkaamattomalla kankaalla. Käsittely kannattaa toistaa, jos öljy imeytyy puuhun heti. Sauna- ja kosteissa tiloissa suosittelemme että käsittely toistetaan vuosittain käyttöiän pidentämiseksi ja puhtaanapidon helpottamiseksi. Kuivissa tiloissa tuotteet voi myös halutessaan käsitellä himmeällä tai puolihimmeällä uv-suoja-ainetta sisältävällä lakalla.

Mallipalat

Valmislauteiden mallipalat on noudettavissa tai lähetettävissä.

Käsittely

Rustica

Käyttökohteet

Polttokäsitellyt tuotteemme ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa ja katetuissa tiloissa. Tuotteemme sopivat myös erinomaisesti saunaan ja kosteisiin tiloihin. Käyttökohteita ajatellen vain mielikuvitus on rajana ja ideoita löydät mm. galleriastamme.

Pituudet

Tuotteidemme pituudet vaihtelevat varastotilanteemme mukaan, mutta pyrimme pitämään varastossamme eri mittoja, jotta sinulle jäisi vähemmän hukkaa. Lisätietoja varastotilanteestamme saatte ottamalla yhteyttä.

Toimitustiedot

Kuljetamme tilaamasi tuotteet lähialueille ja hieman kauemmaksikin. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme kuljettaa tuotteet kaikkialle Suomeen. Rahtihinnat määräytyvät etäisyyden mukaan.

Katkontapalvelu

Halutessasi katkomme tuotteet valmiiksi ennen noutoa tai kuljetusta. Katkontapalvelun hinta määräytyy katkottavien kappaleiden määrän mukaan.

Ota yhteyttä ja tilaa mallipalat

Yhteydenottolomake