,

Piilutettu hirsipaneeli 28×170 (stout)

Piilutetun hirsipaneelin pinta on luotu muistuttamaan perinteistä piilukirveellä veistetyn hirren pintaa. Ainutlaatuinen polttokäsittelymme takaa hirsipaneelille upean lopputuloksen. Piilutettu hirsipaneeli soveltuu sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin ja sitä voi käyttää sekä seinä,- että kattopaneelina. Hirsipaneelit ovat saatavilla myös puuvalmiina. Syvät ja leveät tappourat paneelin takana antavat joustoa asennettaessa. Paneeli on valmistettu kuusesta.

Paneelin menekki: n. 6,3m / m2

OTA YHTEYTTÄ
Käsittely: Stout
  • Sts paneeli (rustica) viistossa.
  • STS5-paneeli (stout), paneelin profiili

Stout on tumma ja vahva mallisto, joka vangitsee katseen läheltä ja kaukaa. Ainutlaatuinen Stout-pintakäsittelymme korostaa puun syitä ja vahvistaa sen luonnollista hehkua.

Käsittelyohjeet

Ulkotiloissa tuotteitamme käytettäessä, pintakäsittelylle on useita vaihtoehtoja riippuen haluamastasi lopputuloksesta. Kysy lisää!

Katkontapalvelu

Halutessasi katkomme tuotteet valmiiksi ennen noutoa tai kuljetusta. Katkontapalvelun hinta määräytyy katkottavien kappaleiden määrän mukaan.

Käyttökohteet

Polttokäsittelyt tuotteemme sopivat käytettäväksi myös ulkotiloissa käsittelystä riippuen. Käyttökohteita ajatellen vain mielikuvitus on rajana ja ideoita löydät mm. galleriastamme.

Lisätiedot

Suosittelemme kiinnittämään paneelit ruuveilla ta nauloilla koolaukseen. Tuotteidemme suositeltu koolausväli on 600mm.

Mallipalat

Paneelin mallipalat on noudettavissa tai lähetettävissä.

Pituus

Tuotteidemme pituudet vaihtelevat varastotilanteemme mukaan, mutta pyrimme pitämään varastossamme eri mittoja, jotta sinulle jäisi vähemmän hukkaa. Lisätietoja varastotilanteestamme saatte ottamalla yhteyttä.

Toimitustiedot

Kuljetamme tilaamasi tuotteet lähialueille ja hieman kauemmaksikin. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme kuljettaa tuotteet kaikkialle Suomeen. Rahtihinnat määräytyvät etäisyyden mukaan.

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä ja tilaa mallipalat

Yhteydenottolomake