Piilutettu hirsipaneeli 28×195 täyspontti (stout)

Piilutetun hirsipaneelin pinta on luotu muistuttamaan perinteistä piilukirveellä veistetyn hirren pintaa. Ainutlaatuinen polttokäsittelymme takaa hirsipaneelille upean lopputuloksen. Piilutettu hirsipaneeli soveltuu sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin ja sitä voi käyttää sekä seinä,- että kattopaneelina. Hirsipaneelit ovat saatavilla myös puuvalmiina. Syvät ja leveät tappourat paneelin takana antavat joustoa asennettaessa. Paneeli on valmistettu kuusesta.

Paneelin menekki: n. 6,3m / m2

OTA YHTEYTTÄ
Käsittelyohjeet

Suosittelemme käsittelemään hirsipaneelin parafiiniöljyllä, joka on ekologinen ja myrkytön mineraaliöljy. Parafiiniöljy suojaa puupinnan kosteudelta ja syventää kauniisti käsiteltävän pinnan sävyä. Puuta käsitellessä öljy imeytyy syvälle puun solukkoon ja antaa sille likaa ja vettä hylkivän pinnan. Näin ollen myös puhtaanapito helpottuu. Öljy levitetään käsiteltävälle pinnalle siveltimellä tai sienellä ja annetaan imeytyä. Lopuksi ylimääräinen öljy pyyhitään pois nukkaamattomalla kankaalla. Käsittely kannattaa toistaa, jos öljy imeytyy puuhun heti. Sauna- ja kosteissa tiloissa suosittelemme että käsittely toistetaan vuosittain käyttöiän pidentämiseksi ja puhtaanapidon helpottamiseksi. Kuivissa tiloissa tuotteet voi myös halutessaan käsitellä himmeällä tai puolihimmeällä uv-suoja-ainetta sisältävällä lakalla.

Mallipalat

Paneelin mallipalat on noudettavissa tai lähetettävissä.

Käyttökohteet

Polttokäsitellyt tuotteemme ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa ja katetuissa tiloissa. Paneelimme sopivat myös erinomaisesti saunaan ja kosteisiin tiloihin. Käyttökohteita ajatellen vain mielikuvitus on rajana ja ideoita löydät mm. galleriastamme.

Pituudet

Tuotteidemme pituudet vaihtelevat varastotilanteemme mukaan, mutta pyrimme pitämään varastossamme eri mittoja, jotta sinulle jäisi vähemmän hukkaa. Lisätietoja varastotilanteestamme saatte ottamalla yhteyttä.

Toimitusehdot

Kuljetamme tilaamasi tuotteet lähialueille ja hieman kauemmaksikin. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme kuljettaa tuotteet kaikkialle Suomeen. Rahtihinnat määräytyvät etäisyyden mukaan.

Katkontapalvelut

Halutessasi katkomme tuotteet valmiiksi ennen noutoa tai kuljetusta. Katkontapalvelun hinta määräytyy katkottavien kappaleiden määrän mukaan.

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä ja tilaa mallipalat

Yhteydenottolomake