Piilutettu Kattopalkki 200×200 (rustica)

Piilutetut koristeparrumme toimivat komeina sisustuselementteinä ja runkorakenteina esimerkiksi saunatiloissa ja ravintoloissa. Piilutettu pinta muistuttaa käsinveistettyä hirttä. Tuottamamme piirut ovat yli 90% paikallisten metsurien kaatamia ja sahaamia. Koristeparruja on saatavilla monessa koossa ja suurimmat toimittamamme parrut ovatkin tähän mennessä olleet 300×300 ja pituudeltaan 12m. Tuotetta on saatavilla kuusesta tai männystä.

Käsittely: Rustica
  • Rustiikkinen kattopalkki (rustica-sävy).
  • Kattopalkki (stout-sävy) viistossa.

Ensin oli Rustica. Se on lämmin, pehmeä ja ylellinen. Rustica-pintakäsittelymme tyylikäs viimeistely on kiehtova, vivahteikas ja tuo esiin puun luonnollisen hehkun.

OTA YHTEYTTÄ
Käsittelyohjeet

Suosittelemme käsittelemään kattopalkin parafiiniöljyllä, joka on ekologinen ja myrkytön mineraaliöljy. Parafiiniöljy suojaa puupinnan kosteudelta ja syventää kauniisti käsiteltävän pinnan sävyä. Puuta käsitellessä öljy imeytyy syvälle puun solukkoon ja antaa sille likaa ja vettä hylkivän pinnan. Näin ollen myös puhtaanapito helpottuu. Öljy levitetään käsiteltävälle pinnalle siveltimellä tai sienellä ja annetaan imeytyä. Lopuksi ylimääräinen öljy pyyhitään pois nukkaamattomalla kankaalla. Käsittely kannattaa toistaa, jos öljy imeytyy puuhun heti. Sauna- ja kosteissa tiloissa suosittelemme että käsittely toistetaan vuosittain käyttöiän pidentämiseksi ja puhtaanapidon helpottamiseksi. Kuivissa tiloissa tuotteet voi myös halutessaan käsitellä himmeällä tai puolihimmeällä uv-suoja-ainetta sisältävällä lakalla.

Mallipalat

Kattopalkkien mallipalat on noudettavissa tai lähetettävissä.

Käsittely

Rustica

Käyttökohteet

Polttokäsitellyt tuotteemme ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa ja katetuissa tiloissa. Tuotteemme sopivat myös erinomaisesti saunaan ja kosteisiin tiloihin. Käyttökohteita ajatellen vain mielikuvitus on rajana ja ideoita löydät mm. galleriastamme.

Pituudet

Tuotteidemme pituudet vaihtelevat varastotilanteemme mukaan, mutta pyrimme pitämään varastossamme eri mittoja, jotta sinulle jäisi vähemmän hukkaa. Lisätietoja varastotilanteestamme saatte ottamalla yhteyttä.

Toimitustiedot

Kuljetamme tilaamasi tuotteet lähialueille ja hieman kauemmaksikin. Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme kuljettaa tuotteet kaikkialle Suomeen. Rahtihinnat määräytyvät etäisyyden mukaan.

Katkontapalvelu

Halutessasi katkomme tuotteet valmiiksi ennen noutoa tai kuljetusta. Katkontapalvelun hinta määräytyy katkottavien kappaleiden määrän mukaan.

Saatat myös pitää...

Ota yhteyttä ja tilaa mallipalat